Megkaptam a 3.-i eredményemet.

Tudom, hogy többen akik olvassák a blogom, értik azt, hogy miért beszélek néha arról, hogy fáj mindenem, fáradt , kimerült vagyok, és hogy miért tartok kissé minden vérvétel eredményétől. Nem beszélek sokat erről, mert tényleg annyi jó dolog van az életemben aminek örülhetek, hogy erről igyekszem megfeledkezni. Igyekszem nem sokat panaszkodni, nyafogni. Kb 3 hetente járok vizsgálatokra, és mindig romlik valamennyit a vérképem. Vért még nem adnak, mert szerencsére fokozatosan történik a romlás, és volt ideje a szervezetemnek a hiányhoz hozzászokni.

tehát a vérképem:

WBC: 2.0 G/L (4.0-10.0)  Zárójelben a normál érték.

RBC:2.5 T/l (3.7-5.6)

HGB:93 (120-160)

HTC:0.28 (0.37-0.49)

PLT:96 (150-400)

Azt hiszem ez magáért beszél. Ha valamelyik ismerősöm megkapná az én vérképem 1 órára, akkor valószínűleg az intenziv osztályon végezné. Én meg még erölködöm, és csinálom a dolgom. Holnap megyek az üzemorvosomhoz, hogy odaadja a leszázalékolásomhoz a papírt, hogy szerinte alkalmas vagyok -e még ebben az állapotomban a házi gondozó munkakör betöltésére. Szerintetek???

Szandinak üzenem, hogy most én "nyertem". :(