Felhívtak a megbeszélés eredményével, a lényeg, hogy a Barta főorvosnő azt mondta, hogy az eredményem ellenére még várjanak a transzfúzióval. Jövő héten keresik egymást, és megbeszélik a továbbiakat. A lényeg, hogy addig óvakodjak a fertőzésektől, a másik amit magamtól is tudok, hogy pihenjek. Most mindent olyan lightosan csinálok.

Ami érdekes, hogy állandóan éhséget érzek, közben meg sokszor van hányingerem. Kajákról ábrándozom...... Van egy meghívásom étterembe, amit majd szeretnék is elfogadni. Jaj, már összefutott a számban a nyál, a finom ételeik gondolatára. :)

http://www.szekszardportal.hu/retrosteaketterem/

 

“Az emberek nagyon fontosnak tartják a tulajdonukat. Csak a legjobb olajat töltik a kocsijukba, gyönyörű bútorokat vásárolnak, miközben a legolcsóbb, legrosszabb minőségű ételt eszik. Mert a mai ember néha többre becsüli a tárgyait, mint a tulajdon testét vagy az életét.

Puszta mechanikai szempontból az emberi test, mint tudjuk, bámulatos, nincs hozzá fogható a készáruk világában. Már az ésszerűség kedvéért is jobban kellene törődnünk vele, mint a többi anyagi dologgal.”

(Paul Pitchford – Gyógyító táplálkozás)