Írtam, hogy testileg nem vagyok jól, és ehhez, most még az is hozzájárul, hogy lelki gondjaim is vannak. Nem tudom, hogy melyik az ok, és melyik az okozat. Vajon a lelki problémám, fokozza-e a testi tüneteimet, vagy a fizikai rosszullétem hozza magával a kedvtelenséget, néha akár közönyt. Néha magamat elég elviselnem. Nem igazán van kedvem beszélgetni sem.

Tegnap úszáson voltunk Angival. Máskor mindig nyekeregtünk, hogy milyen jó lenne ha mi is úszhatnánk, amig ők gyakorolnak. Most hogy tegnap szóba került, hogy Szekszárdon lehetőségünk is lenne rá, hogy megtegyük, én már a gondolattól rosszul voltam, hogy levetkőzni, átöltözni, úszni, törölközni, szárítkozni, öltözni stb, ezeket kellene tennem. Na nem... Mire este 7 kor hazaértünk így is kibuktam, a buszon hányingerem volt, alig vártam, hogy ehessek, itthon vérzett az orrom, fájt a hátam. Vacsora , fürdés után időben le is feküdtem, és korán el is aludtam, pedig délelőtt is szundítottam egyet.

Nagyon bízom benne, hogy tényleg március végén megtörténik majd a transzplantáció, mert most igen hosszúnak érzem ezt a 4 hetet.

Majd most hétvégén összeszedem magam, mert együtt lesz a család. Programunk is lesz tehát muszáj lesz pörögnöm.

Ahogy fogadott nagymamám szokta mondani: "ha nincs kedved, akkor csináld kedv nélkül!"

Jövő héten szeretnék kijutni Borjádra is, mert ott mindig jól érzem magam, és valami olyan dolgot kapok ott, ami sokáig elkísér, és segít.

A statisztikából látom, hogy sokan olvassák a blogom, magam is meglepődöm néha, hogy napi szinten ennyi embert érdekel a sorsom. Most ez az utolsó két bejegyzés elég negatívra sikeredett, de ez van...

Azért még nevetek, és örülök dolgoknak, csak néha nehezen megy a vidámkodás.

Tunyogi Rock Band: A lélegzet vigyen.

http://www.youtube.com/watch?v=mKWRW_XexHs

"  Nem vagyok, jól , de semmi baj.......Ne félj, ha félnék, hogy mi lesz majd velem,már  el sem kezdtem volna azt hiszem....... Ne kérdezz a választ én sem ismerem, csak engedem, hogy a lélegzet vigyen...... Ne félj, nem félek, hogy mi lesz majd velem, csak engedem hogy a lélegzet vigyen...  "