Én most már azt mondom, hogy ilyen nincs!!!!

Szombaton délután készülödtünk a férjemmel egy rendezvényre a művelődési házba. Öltözködés közben rápillantottam a telefonomra, és láttam hogy világit. Ebéd után muszáj volt lepihennem, mert nagyon fáradtnak éreztem magam, ezért lehalkítottam . Tehát amikor ránéztem, láttam, hogy a lányom küldött már 3 visszahívós üzenetet rövid időn belül.  Rögtön hívtam, ő meg belesírt a telefonba, hogy eltudnánk-e menni érte, mert megharapta egy kutya. A programunknak lőttek, mert a sebet meglátva egyértelmű volt, hogy a baleseti ügyeletre kell mennünk. A combját harapta meg a kutya. Sétált a barátnőjével, a kutya pedig hátulról rátámadt, majd a harapás után elszaladt.

Rögtön hívtam a körzeti megbizottat, hogy ilyen esetben mi a teendő? Nagyon segítőkész volt, rögtön elkezdték keresni a kutyát, de sajnos nem lett meg.

A balesetin kitisztították a sebet, majd egy gumicsíkot tettek bele, majd tetanusz kapott. A sebtisztítás nagyon fájdalmas volt, mondta is az orvos, hogy most olyan dolgot fog csinálni, ami miatt nem fogja őt kedvelni a lányom. Kérdezte , hogy fájni fog? Az orvos mondta, hogy igen. Tényleg fájhatott, mert a lányom nagyon szorongatta a kezem, és a fájdalom miatt, egy pillanat alatt csalánkiütéses lett az arca , és a nyaka.

A kisebbik lányunkra anyuék vigyáztak, amíg mi az ügyeleten voltunk, mire hazaértünk kb 19 óra körül, ő már aludt, ami igen furcsa volt. Amikor hazaértünk megmértem a lázát, és 38 fölött volt. Egész éjjel lázas volt, 3x kellett hozzá átmennem, gyógyszert adtam, itattam. Az érdekes az volt, hogy annyira kiütöttem magam, hogy nem emlékeztem a másodszori gyógyszeradásra, és kerestem a lázcsillapító másik felét, mire Angi mondta, hogy azt már bevettem anya. Reggel nagyon édes volt, mert azt mondta nekem, hogy bocsi anya, hogy ennyiszer felkeltettelek az éjjel. Persze megnyugtattam, hogy ez nem gond nekem. ( a kiütöttem magam kifejezést arra értettem, hogy olyan szinten elzsibbadt az agyam a történésektől, hogy még gondolkodni is nehezemre esett, és csak vonszoltam magam.)

Tegnap egész nap nagyon magas láza volt, fájt a torka, hasa, feje, mindene.

Ma voltunk az orvosnál, influenzás.

Stefivel ma voltunk kötözésen, csúnya a harapás, 3 cm mély. Csütörtökön megyünk újra. Ma megkapta a veszettség elleni első két védőoltást. A kutya még nincs meg....

Tehát, most ez van velünk. Lacinak annyit mondtam szombaton, hogy mi jöhet még?????