Mit szóltok, hogy megy az idő??? Már 13. napja vagyok a kórházban, és 4 napos transzplantált vagyok :D

Szombaton meglátogatott délután a családom, és ez nagyon jó érzés volt, jó volt őket látni. Talán Anginak kellett leginkább a találkozás, hogy láthassa minden rendben van. Laci is rendesen meghatódott amikor meglátott. Beszélgettünk egy jót, nagyon sokáig nem maradtak, mert én már így is azt sem tudtam, hogyan álljak, hova támaszkodjak a falnál. Látták is rajtam, hogy elfáradtam. A lényeg, hogy az látszott mindenkin, hogy megnyugodtak. Apu mondta is anyunak, hogy látta, hogy nevetek, és ez neki jó érzés volt.

Azért vannak gondjaim... olyan vagyok , mint egy játék baba, amelyik eszik, pisil, kakil. A bőröm ki van száradva, a könyökömön szinte lila, a számban elkezdődtek a nem jó dolgok, repedt, duzzadt, de enni még tudok tőle. Az alvás sem megy mindig jól. Tegnap éjjel fájt a fejem, reggel úgy ébredtem, hogy szinte jártányi erőm nem volt. Mire megágyaztam, és megmosakodtam, annyi erőm maradt, hogy elheveredtem az ágyon. A vérképem cudar lehetett, mert kaptam délelőtt 2 egység vért, majd trombocitát is. Az orrom vérzett. Mondták, hogy ez nehéz időszak, mert most van az, hogy O az immunrendszer. Szerintük várható láz is. Tegnap is 38 körül volt, még a hideg is rázott.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincsenek fájdalmaim, de bírom. Van, hogy se ülni, se feküdni nem jó, de elvagyok. Szóval nagy gáz nincs.

Köszönöm szépen mindenkinek a sok jókívánságot, támogatást! A család is mindig tolmácsolja a kölesdiek üdvözletét.