2011.04.13

Hát most pár napig nem írtam, igazából semmi különös nem történt. A vérkenetem rendben van, majd 28.-án kell mennem megint vérvizsgálatra. Mindenki segítőkész, mindenki mondja, h nyugodtan érdeklődhetek, h hogyan áll a donorkeresés, és én ezt értékelem is, de.... az jutott eszembe, h amikor arra vártunk, h kiderüljön a családomból alkalmas-e valaki donornak, akkor segítséggel már Pécsről megtudtuk egy kicsit előbb, talán 2 nappal. Akkor én meghallva a kedvezőtlen eredményt a barátnőmhöz mentem, és a karjában zokogtam.  Akkor azt mondtam neki, h én mindig tudni akartam az igazat, és minél előbb, de most jó ha még lett volna nekem az a két nap, úgy reménykedve, bizakodva..... Érdekes, h egyetlen egyszer sem jutott eszembe, h nem lesz egyezés, inkább azt gondoltam, h esetleg mindkét testvérem jó lesz donornak. És most itt van 16, eddig három egyezésben azonos donor, én hiszem, h lesz közöttük olyan, aki alkalmas lesz donornak számomra a beültetéshez. És akkor utána belecsaphatunk a lecsóba!

Tegnap hívott egy gimis osztálytársam, h hallott a betegségemről, és jelentkezik donornak. Ez nagyon jól esett! Az illető egyébként rendszeres véradó, tehát eddig is tette a jót, csak most igy is próbálkozik.

Ja!!!!!! Elindult valami!!! Steinbach Zsolt megírta a cikket a népújságba, miután beszélt a főorvosnővel a véradóban. Nagyon jó lett!!! Köszönet neki érte! :D Remélhetőleg az emberek próbálkoznak majd a segítésnek ezzel a formájával is.

Írtam máskor is, h nekem a zene a gyógyszer...., ma folyamatosan a Mobilmánia: Még ne búcsuzz el című számát hallgatom. Ez nem olyan temetésnóta féle, hanem egy nagyon jó rock zene, nagyon jó szöveggel.

http://www.youtube.com/watch?v=hq_jn2Tc9Bk

Ja és ígéretet kaptam a férjemtől, h születésnapomra azt kapom, h elvisz Kaposvárra Rockband, és Mobilmánia koncertere május 14.-én. Bár azt szokta mondani, h szegény ember aki még ígérni sem tud... :D de menni fogunk!!!

Holnap jön Timi barátnőm, lesz is megint röhögés, meg jókedv.

És holnap megyek megint a fogászatra....UTOLJÁRA.... Csinálok sütiket amiket beviszek köszönetképpen, de hol van ez ahhoz amit tőlük kaptam, de szeretném valami módon viszonozni. Rossz lesz, h holnap találkozok így utoljára a Ramival... de bízok benne, h tartani fogjuk a kapcsolatot.

És híztam egy kilót megint.... ami nagyon jó!! Tegnap olvastam céklalevesről, és azóta úgy kívánom, de honnan vegyek céklát???