Ma kedd van, tehát tánc...... ilyenkor mindig ott jár az eszem a többieknél, és "kicsit" irigyelem őket. Már december óta nem táncolok, utoljára a karácsonyi ünnepségünkön voltam együtt a többiekkel.  Mindeki kihúzott egy nevet előre és annak az illetőnek készített ajándékot, amit ekkor adtunk át egymásnak. Nagyon-nagyon nehéz volt akkor ott lenni!!! A vezetőnk Toláczi József olyan szép beszédet mondott amikor elsőként ő kezdte meg a sort, h már az meghatott, és igazi karácsonyi hangulatot teremtett. Amikor rám került a sor, én pont egy olyan személynek adtam az ajándékot aki régebben sokkal fontosabb szerepet töltött be az életemben mint most, de aztán  másként alakult, de én ettől nem felejtem el a régi jó dolgokat, aminek együtt voltunk részesei. Akkor még elég kevesen tudták, h én akkor ott búcsuzom is, és nem csak arra az évre fejezem be a táncot, mint a többiek, hanem tovább, ki tudja meddig? Hát bizony alig bírtam elmondani a kísérő szövegemet.

Azóta nem voltam táncon, remélem, hogy a többiek azért sejtik,hogy nem azért nem megyek, mert nem vagyok kiváncsi rájuk, hanem mert túlságosan fájna ez nekem. A multkorjában küldtek nekem egy zenét: Új forrás Szerelmes dal.http://www.youtube.com/watch?v=yT-o7aZWrxA Az illető aki küldte, megkérdezte, hogy mit táncolnék rá? Én mondtam, hogy hagynám, hogy a párom vezessen. És bizony ott ültem a gép előtt hallgattam a zenét és sírtam. Még hogy a szív nem tud fájni??? Ugyan már!!!  Nagyon-nagyon szeretnék erre a zenére táncolni majd, ha meggyógyultam......

A vezetőnk,Józsi fantasztikus figura, egyszeri, és megismételhetetlen. Becsülöm, és tisztelem, örülök hogy vele dolgozhattam.

Nagyon jó társaság jött össze. Azt szoktuk mondani, h a tánc a hét fénypontja, ilyenkor kapjuk a boldogsághormont. :D Pünkösdkor fognak bemutatni egy új táncot, én biztosan tapsolok majd nekik.