Szombat este volt a faluban az ovis farsangibál. 8 anyukával már hetek óta egy kis műsort próbáltunk, ami majd megalapozza a jó hangulatot a bálban.

És szombat este 10 órakor megindult az őrület... :))))) Már az öltözésnél röhögtünk, a jó hangulatot egy kis mézespálinkával fokoztuk, ami egyben feszültségoldó is volt. Amikor vártuk, hogy jelezzék indulhatunk a terembe a lépcsőn áldogáltunk kissé feszülten, akkor azt figyeltem, hogy mindenki másként reagál ilyen helyzetbe, van aki feszültté válik, elcsöndesedik, én viszont kínomba röhögök, sőt akkor ott még nótáztam is kicsit a többiekkel. Az előadásunk nagyon jól sikerült, kellően ellazultunk, amikor elkezdődött a zene.

http://www.youtube.com/watch?v=lDRIHkFDWG8&feature=youtu.be

Szombaton este nagyon jól szórakoztam, a bálba gésának öltöztem. Jó volt a tánc a csajokkal, jó volt a társaság, sokat fényképeztem. A beültetésig ez volt az utolsó bálom.

"ez az utolsó tánc..."

Nekem ezek a nagy élmények: jó társaság, beszélgetések, sok nevetés.

Hajnali 3 kor mentünk haza, én még maradtam volna, de a "főnököm" már fáradt volt.

"Táncoltam" = lépegettem a zenére. Tehát táncoltam a fiammal, lányommal, barátokkal, volt akivel 4 számot végiglépdestünk, csak azért, hogy közben tudjunk beszélgetni. Nagyon meghatónak éreztem amikor egy régi barátunk biztosított róla újra, hogy számíthatunk rájuk, és bátran szóljunk neki, ha majd segítségre lesz szükségünk.

A bálban nagyon sokat fényképeztem, rengeteg emlékünk lesz erről az estéről. :)))