Tegnap  kerestem a Főorvosnőt, de kinyomta és ő hívott vissza később. Megkérdezte, hogy mi van velem, elmeséltem a biopsziát, a vérképem. Aztán ő mondta, hogy semmi jót nem tud mondani, a fránya HLA-m miatt nem találtak még mindig donort. Valamilyen új számítógépes keresőprogramot vezetnek be talán már januártól, az segíthet. Mondta, hogy nem hagyják abba a keresést, de bizony előfordult már, hogy valakinek nem találtak. Kérdeztem tőle, hogy meddig húzhatom így? Azt mondta, hogy a vérrel pótolni tudják a szükséges dolgokat, azzal szinten tartanak, ha átmegy leukémiába akkor jön a kemoterápia, de attól nem szűnik meg az alapbetegségem. Arra csak a beültetés a gyógyszer. November 25-én ül össze a Transzplantációs bizottság, ahol újra szó lesz rólam. Kérte a főorvosnő, hogy ha meglesz a biopszia eredménye, akkor hívjam fel.

Az elsődleges eredmény kimutatta a blasztokat, de nem tudtak %-os arányt megállapítani. Kb 3-4 hét múlva lesz eredmény Pécsről. A vérképem folyamatosan romlik, 29.-én megyek kontrolra. Bizom benne hogy nem romlik tovább, bár egy hét alatt is jelentősen romlott. Fáj mindenem, most éppen hangom is alig, fáj a torkom. Lányom 2 hete beteg, torokgyulladással kezdte, most már tüdőgyulladása van. Összejött minden. De még bírom!

“Legyen bátorságod elviselni az élet nagy fájdalmait, türelmed szembe nézni az apróbbakkal. S mikor elvégezted napi feladatodat, békében térj nyugovóra. Isten ébren virraszt.” (Victor Hugo)

“Mi mindent meg nem cselekszik Isten azoknak az életében, akik maradéktalanul bíznak benne.” (Hudson Taylor)