A betegségem számos jót is hozott az életembe: Olyan embereket ismerhettem meg, akikkel egyébként nem találkoztam volna.

Egyik ilyen a fogorvosom Dr Kovács Ramóna.

Levélben kértem segítséget Dr Halász Zsolttól, mert a beültetés előtt teljes góctalanításra van szükség a szervezetben, és így a fogakat teljesen rendbe kell tenni. Mindig az volt az álmom, hogy ha egyszer nyerek a lottón, akkor én nem drága ruhákat veszek, autót, parfümöt, vagy ilyesmiket, hanem hogy bejelentkezem a Halász fogászati és implantológiai centrumba, megcsináltatni a fogaimat. Sokat olvastam e fogorvos munkájáról, nagyon híres ezen a területen, hihetetlen technológiával dolgozik, mindig rácsodálkoztam arra, h milyen újításokat alkalmaznak a fogászatban. Mint neki is megírtam a lottón nem nyertem, de beteg lettem, és segítségre van szükségem ezért fordultam hozzá, ha módjában áll akkor segítsen. Ajánlva adtam fel a levelet, h saját kezébe kapja, ez hétfőn volt. Kedden du-n  1/2 2 -kor csörgött a telefonom, a rendelőből hívtak, h szeretne velem találkozni, h megnézze a fogaimat, elvégzik a ct vizsgálatot, és a továbbiakat majd meglátjuk. Sírva fakadtam örömömben...  Február óta járok a rendelőbe, hát volt dolguk velem épp elég ők a megmondhatói...De nagyon szépek lettek a fogaim, eltüntek az amalgám tömések. és mindent megjavítottak amit kellett. Hihetetlenül kedves ott velem mindenki, pedig én nem fizetős beteg vagyok, de ott szerintem alapból mindenki segítőkész és kedves. Valaki azt kérdezte tőlem, h Szilvike elgondolkodtál te azon, h hogyan fogod ezt neki meghálálni??? Én azt válaszoltam neki, h igen nagyon sokat gondolkodtam ezen, de valószínüleg sehogy. És tényleg rengeteget gondlkodtam ezen... hogy hogyan hálálhatnám meg?????  Nem sikerült rájönöm.......... Az biztos hogy örök hálával tartozom neki ezért! Nem igazán tudnám elmondani, h mit érzek, mélységes tiszteletet, hálát, és még sok mindent....

Visszatérve Dr Kovács Ramónához, ő az a Drnő aki a rendelőben dolgozott a fogaimon, ő szépítgette, javítgatta, igazi szobrászművész, csak ő nem agyaggal, kővel, vagy más anyaggal, hanem tömőanyaggal és egyebekkel dolgozik, de művész! mondhatom. Az első találkozásunkkor sokat kérdezett a betegségemről, nem csak a fogaimra, hanem rám is kiváncsi volt. A következő alkalommal már utánanézett a betegségemnek az interneten, már konkrétabban beszélt, beszéltünk róla. Rendkívűl segítőkész, Ő csinált rólam egy oldalt a neten, összeszedve minden információt a betegségemről, a donorságról hihetetlen alapossággal, ami valószínüleg sok idejébe került, és mindezt önzetlenül, Emberségből. Nemrég amikor a rendelőben jártam, beszélgettünk, és ő miután elolvasott a neten sokmindent, ami a beültetés után vár rám, tehát sejti, h min fogok keresztülmenni, elsírta magát, odajött hozzám és megölelt. Én pedig vele sírtam, anyira sokat adott nekem ott és akkor az az ölelés!!!! Pedig ritkán sírok, és azt is szoktam mondani, h nem sírok mindenkinek...de akkor az nagyon jól esett. És ő nem mindeki, hanem nekem Valaki. Szerencsésnek érzem magam, h megismerhettem Őt! Erősíti a hitem, hogy igenis vannak jó Emberek, és az Angyalok köztünk járnak!!! Bízom benne, h az életem része marad a továbbiakban is, én nagyon szeretném.....!

http://www.youtube.com/watch?v=6HVEyupVres&feature=related

Dr Gáti Renáta.

Kugler Alexandra./mentor/

Zeffer András. / pozitív példa, mondhatni példakép/