Szaporodnak a sejtek

Tehát, mint írtam szaporodnak a sejtek. Tegnap már 1200 volt a számuk, ma már 1600. Írhatom hogy jól vagyok. A csomtjaim még fájnak, de nem vészes. Éjjel aludni tudok. Enni csak tápszert eszek, mert valamelyik napi próbálkozásom a főtt étellel csúfos kudarcba fulladt. Nagyon beteg voltam tőle. Jött be a nővér kérdezte, h -Te mit csinálsz? Mondtam neki, h - hányok. Aztán este még egyszer. Életembe nem hánytam még epét, komolyan mondom ti se próbáljátok ki, mert nagyon rossz!!!!! Oda voltam teljesen.

Most várjuk, h szaporodjanak a sejtek, és kikerülhesek félsterilbe. Ami már egy nagyon nagy lépés lesz számomra, egy a kaja miatt, kettő, h ott már nem sokáig tartogatják az embert hanem egy búcsú biopszia után hazaengedik. Már nagyon mennék haza. De majd annak is eljön az ideje.

Aluszékonyság

A tegnapi nap nem volt valami fényes. Folyton aludtam volna, sőt délelőtt azt is tettem. A kedvem sem volt valami jó, minden különösebb ok nélkül. A lábaimban, és a karjaimban fájtak a csontok és az izmok.

Délután jött a Drnő, mondta, h a sejtszámom 540. :D Ami jó hír!!!!

Stefikém 2. napja beteg 3 napos hányós virusa van, még a teát is kihányta. Otthon Laci "őrültködik", h minden rendben legyen. Nagyon fáradt. Este amikor beszéltünk mondta, h ő inkább reggel előbb kell, de már este nem mosogat el, és nem mos fel... Most tovább is dolgozik, és otthon is hogy vezetik a szenyvizet van munka bőven.

Este 11 ig néztem a meccset, de szinte egész éjel nem aludtam.

Reggel mégis tele energiával kezdtem a napot. Meg is jegyezte a nővér és a Drnő is. Mondtam nekik, h ez azért van, mert gyógyulok. :D

Ma már 770 volt a fehérvérsejtszámom. A Drnő mondta, h lassan, de biztosan emelkedik. Én már azt várom, h félsterilbe legyek, mert akkor már olyan finomségokat kapok, mint piritottkenyér, sajt, margarin, felvágott.

Most nagyon nehezemre esik az evés. Brrrr.

Gyógyulgatok, ez a lényeg!

Címkefelhő
Feedek
Megosztás
HTML

 

 

 

                                    <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/_5C_44_Ly0U" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>