Tegnap reggel kellett vissza vinnem a kislányom az orvoshoz. Éjjel véreset hányt, 39.9 volt a láza. A Drnő a vizeletében 2# acetont talált, ami azt jelenti, h nagyon kiszáradt, pedig ivott. Beküldött minket a kórházba, ott felvették az osztályra.

Látogatási tilalom van, az influenza járvány miatt, ezért csak 1 szülő maradhat a gyerek mellett. Az orvos az ambulancián azt mondta, hogy kizárt még az is, hogy az osztályra felmenjek, nem hogy ottmaradjak. Azt mondta, hogy van az osztályon tüdőgyulladásos, influenzás, kalicis beteg, nem vállalják a kockázatot, hogy elkapjam. Mondta Anginak, hogy ő úgy látja, hogy okos nagylány már, ezért azt kéri, hogy maradjon ott egyedül, mert ha anya vele maradna , akkor ő nagyon beteg lenne. És az én nagylányom ezt tudomásul is vette, egy könny nélkül ott maradt, az osztályra is apukája kísérte fel.

Pakoltam neki mesekönyvet, szinezőt, foglalkoztató könyvet, ceruzát, füzetet, gondoltam, hogy ezekkel elszórakoztatja magát. de a legjobb dolog mégis a telefon volt, amit apukája otthagyott neki, így bármikor hívhat minket , és ingyen telefonálunk. Nagyon- nagyon rossz volt otthagyni őt..... Szegénykém gyakran, szinte óránként hívott is minket, elmondta hogy van, mi történt vele, mi a vacsora stb. Este még lázas volt , korán le is feküdt.

Nekünk meg rettenetesen hiányzott....  Este mondogattam a férjemnek, hogy. -még ott lennék vele, -most indulnék még csak haza stb.

Stefinek fáj a lába, szinte egész nap fekszik, hogy ne húzodjon a seb.