21.-én szerdán kellett befeküdnöm újra ide a budapesti Szent lászló kórházba. Nagyon szép új épület, szép szobám lett. A szobámba se TV, se net. Kissé meglepődtem ., mert erről nem volt szó.  Még jó, hogy volt nálam olvasnivaló, rejtvény. A Drnő mondta, h még nincs meg a csontvelőkenet eredménye, csak másnapra, ezért ez az első, ilyen pihengetős nap lesz. Azért, hogy ne unatkozzak vettek vért, átmosták a kanült stb.

Csütörtökön reggel mondta a Drnő, h sajnos rosszabodott az eredményem a novemberihez képest, mert akkor csak 8-10 % volt, most meg 30-40%, ami már acut myeloid leukémia. Ezek szerint fog módosulni a kezelésem is. Tehát csütörtöktől megkezdték a kemoterápiát, kapok jó sok gyógyszert, napi 3x.

Tegnap, azaz pénteken felköltöztettek a steril boxba, így már a végleges helyemen vagyok. A beköltözés úgy történik, hogy le kell zuhanyozni fertőtlenítővel, fejtől-lábig. (ez nagyon jól esett a cicamosdás után, mert eddig hol az egyik, hol a másik kötésre kellett vigyázni, h ne érje víz.) Utána törölközni úgy kellett, h külön törlővel kellett megtörölni minden testrészt. Aztán segítettek felöltözni, steril szájkendő, sapka, lábvédő, köpeny. Elkísértek a boxhoz, és ott meztelenre kellett vetkőzni, és ott bent vehettem csak fel az előre lesterilizált ruháimat.

Mindent elmagyaráztak, mit hogyan kell, mit-hova kell tenni stb.

Ez egy más világ.... Egy légtér. Kancsóba pisilés, mobil wc-be kakilás, amit utána ki kell adni zsilipajtón keresztül.

A kaja rémes... brrrr, ha nem mondanák, h mit kapok nem jönnék rá...:D De én eszek mindent hősiesen, mert nem akarok legyengülni.

A mai nap egyik fénypontja az ágyazás volt, utána pedig a lavórba mosdás. Ennek is meg van a technikája. :D

Megint írhatnám, hogy itt mindenki kedves, és rendes, mert tényleg így van. :)

Egyik este nevettem, mert egy baráttól jött egy sms, hogy 2 nap már elment...

Ma már a 4.-nél tartok. 3.napja kapom a kemót. Állítólag hétfőtől egy kicsit durvábbat kapok aminél szokott jelentkezni kis allergia, láz. Remélem megúszom... Egyébként naponta 3x kapok gyenge nyugtatót, ami görcsoldó is, így napközben szoktam szundikálni.

Szép hétvégét nektek!