2011.04 03. Vasárnap.

Válaszlevelet kaptam, Zeffer andrástól:

Kedves Szilvi. Ez a beszéd. Végigcsinálod és rendbe is fogsz jönni. Ez biztos.Soha ne felejtsd el Te vagy az erősebb.Miután kijöttél a kórházból 5-6 év múlva beszélgetni fogunk és jókat röhögünk ezeken a dolgokon. Szeretettel ölellek: Zefi

Ez annyira, de annyira jólesett nekem!!!!!!!! Erre nem számítottam, h azonnal válaszolni fog, h időt szán rám, mert ő azért egy elfoglalt ember, akinek 1000+1 dolga lehet...., és mégis....  Meghatott...

A könyvek mellett a zene ami kikapcsol engem, nehéz időszakon segített már át, és szerintem majd a kórházba a steril boxba is ez lesz az én "gyógyszerem". A telefonom tele van jó zenékkel, és ha nem tudok aludni akkor azokat hallgatom.

Érdekes, h minden korszakához a betegségemnek megvan a hozzávaló zene, ami megtalál engem, és jellemzi az érzéseimet.

-Amikor levették a csvelőt leukémia kizárására akkor mindig Charlie: A holnap már nem lesz szomorú című számát hallgattam. " mit mond a Dr ne hallgasd butaság, meggyógyulsz tudom, vigyázok rád! És táncolsz ahogy régen, és nézik ki ez a lány...."

-Amikor kiderült, h mi a betegségem akkor : Ismerős arcok: Nélküled, Egyetlen. " miféle világ ez körülöttem, és hová lettek az álmaim???"

-Amikor az újságnak , tv nek "kellett" nyilatkoznom,( magyarul mondva megnyitni az életünket, h segítséget kérjünk, h anyagilag talpon tudjunk maradni, és biztosítani tudjuk majd a steril környezetet a kórházból való hazatérésemhez): Tunyogi Rock Band Nem adom el a lelkem senkinek. " nem adom el a lelkem senkinek, akinek kell, csak ingyen kapja meg, és nem az övé, hát úgy vigyázzon rá, mintha életben ő tartaná.."

-Aztán a pokolgép : Itt és most. "csak az itt, csak a most, a máshol a máskor nincsen.....Most kell árts, most kell félts, most kell gyűlölj, vagy most kell félts, törödj velem, itt és most, h el ne késs..."